hello maaf sebab aku tak dapat nak tepati janji utk update hari hari. bukan apa line digi kat rumah tak mengizinkan untuk aku update. aku akan cuba untuk update. ok guys hari ni aku nak tanya pendapat semua. aku tengah buntu nak fikir pasal sambung belajar. should i go to private university or wait untuk fasa 2 rayuan. mak aku suruh isi dulu borang private dari nak tunggu fasa 2 tu. tapi sebagai seorang anak, aku tak nak susahkan mak ayah aku hmm... what should i do???

Comments

Popular posts from this blog

About me

10 benda menarik berkaitan dengan Diyana